• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  08:30 - 17:30

 • Woensdag

  08:30 - 17:30

 • Donderdag

  08:30 - 17:30

 • Vrijdag

  08:30 - 17:30

 • Zaterdag

  08:00 - 13:00

Kniploods 43

Kniploods 43

Kniploods 43
Nieuwerbrug aan den Rijn • sinds 2009

Over ons

De vroegere Knipkeet, waar het avontuur van Hair Styliste Isabel van Wijk begonnen is, groeide al snel uit haar jasje. Daarom verhuisde de Nieuwerbrugse kapsalon naar de naastgelegen loods die compleet verbouwd was als trendy haarstudio.

De salon zit op een bijzondere locatie, heeft een stijlvolle uitstraling en werkt met een enthousiast en creatiefteam. Bij Kniploods 43 kunnen klanten terecht voor een stijlvolle look, de nieuwste knip- en kleurtechnieken, watergolven of een feestelijk kapsel.

Isabel: “Het is ontzettend leuk om steeds weer nieuwe technieken toe te passen en klanten blij te maken met een look die helemaal ‘van nu’ is. Al onze medewerkers volgen de cursussen van L’Oréal om altijd volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste trends. L’Oréal is een heel mooi merk om mee te werken en levert topproducten. Fijne shampoos en geweldige stylingproducten die onmisbaar zijn in ons werk. Creativiteit en kwaliteit, dat mag je van Kniploods 43 verwachten.”

Naast een kwalitatief hoogwaardige haarstudio, mag Kniploods 43 zich inmiddels een erkend leerbedrijf noemen. Het team wordt continu uitgebreid met nieuw creatief talent. Stuk voor stuk gemotiveerde Hair‐Stylisten die genieten van hun vak.

Ook Isabel, die zelf ooit met veel enthousiasme begon als kapster en nu haar eigen salon heeft, zorgt ervoor dat zij up to date blijft en bezoekt regelmatig shows en beurzen. “Als je dan ziet wat er allemaal gebeurt in de kappersbranche, zo goed, dan wil je dat eigenlijk direct aan je klanten laten zien. Alle ideeën die ik opdoe neem ik mee naar de salon om ze met ons team door te nemen en zo snel mogelijk in praktijk te brengen.”

In onze kapsalon houden wij ons aan de regels van het RIVM